Tervetuloa Lautapelaamaan!

Lautapelaamaan 2017 järjestetään Helsingin Kaapelitehtaalla 27.-29.10.2017.

Tapahtuman ovet aukeavat perjantaina 27.10. klo 17 ja pääsemme viettämään ikimuistoisen viikonlopun lauta- ja korttipelien parissa. Paikalla tulee olemaan kattava valikoima niin suomalaisia kuin ulkomaisia uutuusjulkaisuja sekä erilaista lautapeliaiheista oheisohjelmaa ja -toimintaa. Lisätiedot ohjelmasta löytyy täältä.

Tapahtuman pääohjelmana on vapaa pelaaminen. Tuo omat pelikaverisi tai etsi paikan päältä uusia ja tutustu Lautapeliseuran pelikirjaston yli 700 pelin valikoimiin. Testaa kauden uutuuspelit tai paikkaa pelaamattomien klassikoiden aukkokohdat. Jos et vielä tiedä, mitä haluat pelata, pelikirjaston henkilökunta osaa suositella hyvää pelattavaa.

Pelitoiveesi ja ennakkoon sovitut pelit voit kirjata Vimpeliin, joka on tätä tarkoitusta varten rakennettu järjestelmä. Vimpelin käyttäminen ei vaadi käyttäjätunnusten luomista, voit kirjautua järjestelmään millä nimellä tahansa ja esittää pelitoiveita ja perustaa aikataulutettuja pelejä, joihin muut voivat liittyä.