Majoitus ja ruokailu tapahtumassa

Tapahtumaan on enää kuukausi ja osa pohtii mistä löytää majoitusta Helsingistä. Tätä meiltä on kysytty useampana vuonna ja useampana vuonna olemme todenneet, että sellaista ei meillä suoraan ole tarjota. Tänä vuonna päätimme kuitenkin kokeilla onnistuisimmeko saamaan pariin majoitusliikkeeseen ja ruokaa toimittaviin ravintoloihin alennuksia tapahtumakävijöille. Majoitusliikkeet valitsimme  Trivagon etäisyyshakua käyttäen, ja saimme tulokseksi kaksi ketjuhotellia ja Hotelli Helkan.

Toistaiseksi hotelli Helka on ainut, joka on vastannut; ei tosin ihan niin kuin oletimme, mutta vastauskin on jo parempi kuin ei mitään. Hotelli Helka tarjoaa kotisivultaan varattuna 20% alennuksen hotellihuoneisiin marraskuun ajan. Alennukseen oikeuttava koodi löytyy suoraan pääsivulta ja on voimassa toistaiseksi.

Muiden majoitusliikkeiden ja ruokaa toimittavien ravintoloiden suhteen odottelemme vastauksia ja palaamme asiaan, mikäli niitä saadaan.