Lautapelivisa

tactic_totemIhminen, jolla on toteemi, kokee omaavansa toteeminsa voimia ja olemusta. Toteemi voi yhdistää myös joukkoa ihmisiä tai kokonaista heimoa. Toteemiuskoon kuuluu käsitys, että eri ihmisillä tai ryhmillä on eri toteemit, joiden mukaan osa näiden ihmisten piirteistä määräytyy.
– Wikipedia

Joskus toteemi yhdistää joukkoa kysymyksiä, joihin on vain yksi oikea vastaus ja vain ne jotka kuuluvat tietäjien heimoon tuntevat nämä. Kuulutko sinä tietäjien heimoon?

Lautapeliseura palauttaa yhteistyökumppaninsa Tacticin kanssa vanhan Helcon-perinteen uudessa muodossa. Esitämme viitenä päivänä visaisia lautapeliaiheisia kysymyksiä ja palkitsemme lopulta ne, jotka ovat löytäneet eniten oikeita vastauksia peliaiheisin palkinnoin. Osa palkinnoista on Tacticin lahjoittamia ja osa seuran. Vihjeitä visaisiin tehtäviin saattaa löytyä Tacticin FB:stä, seuran sivuilta tai seuran FB:stä. Toisaalta tarvitseeko kukaan, joka on huolella seurannut vuoden pari lautapeliskeneä geekistä tai Lautapelioppaasta mitään vihjeitä?

tactic_x-tiles Saatko palat järjestykseen? Ensimmäinen osa kysymyksiä julkaistaan maanantaina ja kilpailu jatkuu aina perjantai-iltaan saakka. Linkit kysymyksiin tulet löytämään ainakin Lautapelaamaan -sivuston blogista, seuraan foorumilta ja Facebookista.

Kilpailuun vastataan nimimerkillä ja sähköpostiosoitteella. Sähköpostiosoitetta käytetään yhdistämään nimimerkki ja mahdollinen voittaja. Mikäli kilpailijat saavuttavat samat pistemäärät, ratkaisee arpa keskinäisen sijoituksen. Seura ja Tactic pidättävät oikeuden palkita enemmänkin kuin neljä parasta tietäjää. Kilpailu on avoin kaikille Suomessa postiosoitteen omaaville yksityisille henkilöille.

Kilpailun voittajat julkaistaan Lautapelaamaan-tapahtuman ja Seuran sivuilla 14.11.2016.

Yhteistyössä Lautapelaamaan tapahtuma 2016, Tactic ja Suomen Lautapeliseura ry.

TacticSuomen lautapeliseura ry

5 thoughts on “Lautapelivisa

  1. Päivitysilmoitus: Lautapelivisa – osa 1 | Lautapelaamaan 2016

  2. Päivitysilmoitus: Lautapelivisa – osa 2 | Lautapelaamaan 2016

  3. Päivitysilmoitus: Lautapelivisa – osa 3 | Lautapelaamaan 2016

  4. Päivitysilmoitus: Lautapelivisa – osa 4 | Lautapelaamaan 2016

  5. Päivitysilmoitus: Lautapelivisa – osa 5 | Lautapelaamaan 2016

Kommentointi on suljettu.