Lautapelaamaan 2017 lähestyy!

Lautapelaamaan 2017 on poikkeuksellinen monella tapaa mutta ilmeisin muutoksista on ajankohta, joka on pimeästä marraskuusta vaihtunut syyskuun puoleen väliin. Ajankohta on lautapelaamisen näkökulmasta mielenkiintoinen, koska Suomen Vuoden Peli -palkinnot on juuri jaettu ja Lautapelaamaan on ensimmäinen tapahtuma, jossa palkinnon voittajiin ja kilpailuun osallistuneihin peleihin voi tutustua.

Toisaalta aikaisempi ajankohta merkitsee sitä, että tänä vuonna tapahtumassa ei nähdä uusimpia kansainvälisiä lautapelejä, jotka julkaistaan Saksassa Essenissä Spiel-messuilla lokakuun puolivälissä. Uskomme, että kävijän näkökulmasta muutos on kuitenkin positiivinen sillä suomeksi julkaistuihin peleihin tutustuminen heti niiden ilmestymisen jälkeen on kuitenkin valtaosalle tapahtumakävijöistä ensisijainen kiinnostuksen kohde.

Tapahtumaa tukemassa ja paikalla tuotantoaan esittelemässä on jälleen useampi suomalainen lautapelialan toimija ja vapaan pelaamisen jälkeen yhteistyökumppaneilta voi ostaa pelejä messuhinnoin. Lisäksi luvassa on aiempien vuosien tapaan muutakin tapahtumaa, joista ilmoitetaan täällä sivustolla ja somessa erikseen lähempänä tapahtumaa.

Laita tapahtuma kalenteriin sillä Lautapelaamaan 2017 on ihan kohta täällä!