Kävijäinfo

Tapahtuman aluekartan löydät Sijainti ja alue -sivulta.

Säännöt
Tapahtuman säännöt

Ruoka ja juoma
C-aulassa sijaitsee ravintola Hima & Sali, joka on auki perjantaina klo 21 asti sekä lauantaina ja sunnuntainta 12–19.
Lista muutamista lähialueen ravintoloista aukioloaikoineen

Kierrätys
Alueella on roskakorien lisäksi pullojen ja tölkkien keräämiseen tarkoitettuja jätesäkkejä. Voit palauttaa näihin myös pantittomat pullot ja tölkit.

Lapsiperheet
C-aulan inva-WC toimii myös lastenhoitohuoneena. WC:ssä on potta. Mikäli tulet tapahtumaan lastenvaunujen kanssa mutta tarvitset niille säilytyspaikan, voit jättää ne narikoiden yhteyteen. Lastenvaunuille on myös jonkin verran tilaa tapahtuma-alueella Puristamon puolella C-aulaan vievien ovien vieressä sijaitsevat infotiskin takana.

Huutokaupan ja ketjuvaihdon noudot
Tapahtumassa ei ole perinteistä noutopöytää, vaan huutokaupan ja ketjuvaihdot noudot onnistuvat tänä vuonna erillisen lainauspisteen yhteydessä sijaitsevan noutohyllyn kautta. Muistathan merkitä peleihin lapuilla kenelle peli on menossa jotta se löytää uuden omistajansa. Huom! Lautapeliseura ei vastaa noutohyllyyn jätetyistä peleistä.

Tunkkitori
Tunkkitori on kauppapaikka, jossa pelit vaihtavat omistajaa halvalla! Tuo omat pelisi myyntiin tai tule tutustumaan valikoimaan. Puolet myyntihinnasta lahjoitetaan Suomen lautapeliseuralle. Maksut vain kortilla ja MobilePaylla.
Tunkkitorin säännöt