Sponsorit

Lautapelit.fi Asmodee

Lautapelit.fi

Lautapelit.fi on vuonna 1996 perustettu lautapelien maahantuontia sekä tukku- ja vähittäismyyntiä harjoittava yritys, joka myös julkaisee suomenkielisiä painoksia maailmalla suosituista ja menestystä saavuttaneista lautapeleistä. Lautapelit.fi julkaisee pelejä eri kohderyhmille, mutta aina vain parhaita pelejä, korkealle asettamiensa kriteerien mukaisesti.

Lautapelaamaan -tapahtumassa on mahdollista tutustua ja pelata Lautapelit.fi -uutuuksia. Tervetuloa tutustumaan.

Asmodee Nordics

Asmodee Nordics (aikaisemmin Bergsala Enigma) perustettiin vuonna 2004 Kööpenhaminassa. Kuuden työntekijän yrityksestä on sittemmin tullut osa kansainvälistä Asmodee-konsernia, mutta yritys toimii yhä Kööpenhaminassa, jonka lisäksi sillä on toimistot Oslossa ja Göteborgissa. Asmodee Nordics jakelee lauta- ja korttipelejä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.


Muut näytteilleasettajat

Hiidenpeli Koulutusleikkaus
Baobab ja omena ry
Norsunmuisti

Haluatko tapahtuman sponsoriksi? Haluatko tulla esittelemään tai myymään tuotettasi? Haluatko markkinoida tapahtumaasi? Lue lisää tapahtuman sponsoroinnista ja tarjoamistamme myynti- ja esittelypöydistä sekä muista mahdollisuuksista osallistua tapahtumaamme myyjien ja sponsorien infosivulta!