Ohjelma ja aikataulu

Lautapelaamaan poikkeaa monista muista harrastajatapahtumista luonteeltaan. Siinä missä Ropeconin, Traconin ja Animeconin kaltaisissa tapahtumissa on runsaasti erilaista puhe- ja peliohjelmaa, Lautapelaamaan keskittyy vapaaseen pelaamiseen.

Vapaan pelaamisen suurin houkutus on luonnollisesti Suomen Lautapeliseuran lautapelikirjasto.

Paikalla on myös pelijulkaisijoita esittelemässä ja myymässä tuotteitaan. Julkaisijoiden tarjontaan voit perehtyä vapaasti oman aikataulusi mukaan.

Aikataulu

Tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin.

Pidempien pelien sopiminen ja pelitoiveet

Jos haluat varmistaa peliseuran johonkin pidempään peliin, voit lisätä pelin Vimpeliin. Voit määritellä pelin aloitusajankohdan ja pelaajamäärän, jonka jälkeen kiinnostuneet voivat ilmoittautua peliin mukaan.

Vimpelin käyttäminen edellyttää nimimerkin ilmoittamista. Kummempaa rekisteröitymistä ei tarvita, kirjaudu vain sisään haluamallasi nimimerkillä, niin pääset ilmoittautumaan peleihin ja listaamaan uusia pelejä.

Vimpeliin voi myös kirjata pelitoiveita. Jos haluat päästä testaamaan jonkun tietyn pelin, pelitoive kannattaa kirjata Vimpeliin. Jos sinulla on joku toivottujen listalla oleva peli, jonka voit tuoda pelattavaksi tapahtumaan, voit Vimpelissä merkitä tuovasi pelin paikalle.